e-up!_1280x332

Volkswagen e-up!

To μικρό ηλεκτρικό που κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Το e-up! κάνει την ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο απλή. Και ακόμα καλύτερη. Η προηγμένη τεχνολογία συναντά την εξαιρετική σχεδίαση και το αποτέλεσμα είναι το μικρό και εντυπωσιακό e-up!

 • ?

  Ηλεκτρική τεχνολογία

  Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας με μηδενικές εκπομπές ρύπων του e-up! απογειώνει την οδηγική απόλαυση ενώ η αυτονομία του φτάνει έως 260km. Έτσι, μπορείτε να καλύπτετε άνετα τις καθημερινές σας μετακινήσεις μέσα στο νησί. Η επιτάχυνση είναι σταθερά δυναμική και χρειάζεται μόλις 11,9 δευτερόλεπτα από τα 0 στα 100 km/h. 

  ?
 • ?

  Σχεδίαση

  Το e-up! ξεχωρίζει για τη νεανική και μινιμαλιστική του σχεδίαση. Και φυσικά, λόγω της ηλεκτρικής κίνησης η οποία αναγνωρίζεται από μακριά χάρη στο μπροστινό μέρος με την μπλε διακοσμητική λωρίδα, το ενσωματωμένο έμβλημα της Volkswagen καθώς και από τα εντυπωσιακά φώτα LED με σχεδίαση σε σχήμα C.

  Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν αμέσως τα καθίσματα σε ύφασμα "fusion", η σχεδίαση με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα και το στιλάτο ταμπλό "black cube". Έξυπνες λεπτομέρειες, όπως οι γάντζοι του ντουλαπιού συνοδηγού για να κρεμάτε τσάντες, προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα.

  ?
 • ?

  Άνεση

  Το e-up! προσφέρει άνεση στις καθημερινές σας μετακινήσεις μέσα από μια σειρά χρήσιμων συστημάτων και τεχνολογιών. Η εφαρμογή «maps + more» σας βοηθάει να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο και το smartphone σας γίνεται ο ιδανικός πλοηγός στη διάρκεια της μέρας. Αφού συνδέσετε το smartphone μία φορά μέσω Bluetooth με το σύστημα Infotainment «Composition Phone», μπορείτε να χρησιμοποιείτε γρήγορα και εύκολα λειτουργίες όπως την offline πλοήγηση και να έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο ή στα μουσικά αρχεία του smartphone σας.

  ?
 • ?

  IQ.Drive

  Ακόμη και στο πιο μικρό σε μέγεθος Volkswagen, η ασφάλεια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Έξυπνα συστήματα υποβοήθησης όπως το Σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας «Lane Assist» και η Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας φροντίζουν για την ασφάλεια και την άνεσή σας. Έτσι, η οδήγηση γίνεται πιο απλή και εύκολη όσο ποτέ άλλοτε. Επίσης, ένα όχημα με ηλεκτροκινητήρα όπως το e-up! δεν παράγει ιδιαίτερο θόρυβο ειδικά όταν κινείται με χαμηλές ταχύτητες και για αυτόν το λόγο ενδέχεται να μην γίνεται αντιληπτό από άλλους συμμετέχοντες στην κυκλοφορία, π.χ. πεζούς ή ποδηλάτες. Το σύστημα e-sound παράγει μέχρι τα 30 km/h μέσω ενός ηχείου, ένα χαρακτηριστικό θόρυβο κινητήρα.

  ?
 • ?

  Συνδεσιμότητα

  Οι υπηρεσίες We Connect με «e-remote» επιτρέπουν τον απομακρυσμένο χειρισμό πολλών λειτουργιών του οχήματος, μέσω smartphone, παρέχοντας εξαιρετική άνεση και πρακτικότητα. Μπορείτε για παράδειγμα, να ενεργοποιήσετε το σύστημα κλιματισμού του e-up! ρυθμίζοντας την επιθυμητή θερμοκρασία, χωρίς να βρίσκεστε στο όχημα. Επιπρόσθετα, μπορείτε να αναλύετε την οδηγική σας συμπεριφορά καθώς λαμβάνετε πληροφορίες για τη διαδρομή, όπως τη μέση κατανάλωση ενέργειας, τη μέση ταχύτητα κίνησης και τη διάρκεια οδήγησης. Απομακρυσμένα μέσω smartphone, μπορείτε ακόμη να ορίσετε πότε θα ξεκινήσει και θα διακοπεί η φόρτιση του οχήματος, να βλέπετε πληροφορίες για το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την αυτονομία ή να αναζητάτε σταθμούς φόρτισης.

  ?
 • ?

  Φόρτιση

  Η φόρτιση του e-up! είναι τόσο εύκολη όσο εύκολο είναι να συνδέσετε το φις στην υποδοχή. Φορτίστε την μπαταρία του σε μόλις 60 λεπτά σε έναν δημόσιο σταθμό φόρτισης με ισχύ 40kW και ετοιμαστείτε για οικονομική και οικολογική οδήγηση. Μια άλλη δυνατότητα είναι μέσω ενός φορτιστή Wallbox με ισχύ 7,2kW που είναι εγκατεστημένος είτε σε σταθμούς φόρτισης είτε στο σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση, ένας πλήρης χρόνος φόρτισης μπαταρίας διαρκεί 5 ώρες και 27 λεπτά. Τέλος, μπορείτε να φορτίσετε το e-up! μέσω οικιακής πρίζας 2,3kW, όπου για μια πλήρη φόρτιση μπαταρίας απαιτούνται 16 ώρες και 12 λεπτά.

  ?

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο:Volkswagen e-up!
Χωρητικότητα μπαταρίας:32,3 kWh
Ιπποδύναμη:83 PS
Ροπή:210 Nm
Κιβώτιο:Αυτόματο 1 σχέσης
Αυτονομία:256 km
Κατανάλωση:14,5 kWh/100km
Επιτάχυνση 0-100 km/h:11,9 sec
Χώρος αποσκευών:250 lt
Φόρτιση AC (7,2 kW):5 ώρες & 27 λεπτά (100% φόρτιση)
Φόρτιση DC (40 kW):60 λεπτά (80% φόρτιση)
Επιλέξτε χρώμα: Λευκό Pure
e-up_Alloy_wheels_blade_15

Ζάντες

Ζάντες Αλουμινίου (βασικός εξοπλισμός)

Ανάλυση τιμής

Αρχική τιμή:26.450
Eπιδότηση VW Group & Kosmocar:7.300
Το ποσό αυτό αφαιρείται από την Αρχική Τιμή μόνο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κρατική επιδότηση όπως περιγράφονται στην πλατφόρμα e-Astypalea του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
Επιδότηση προγράμματος e-Astypalea:6.177
Η επιδότηση e-Astypalea αποδίδεται εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις όπως αυτές περιγράφονται στο https://e-astypalea.gov.gr/
Χρώμα:(Λευκό Pure) 174
Ζάντες Αλουμινίου: 0
Τελική τιμή:13.147

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Σε αυτή τη σελίδα συναλλάσσεστε με την Kosmocar.

Οι ειδικές τιμές που απεικονίζονται διατίθενται μόνο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κρατική επιδότηση όπως περιγράφονται στην πλατφόρμα e-Astypalea του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας: e-astypalea.gov.gr

Κατεβάστε τον οδηγό μοντέλου

Για περισσότερα μοντέλα, κάντε κλικ εδώ

OK