iD3

Volkswagen ID.3

Αφετηρία μιας νέας εποχής.

Tο ID.3 σηματοδοτεί ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της Volkswagen. Mε τo ID.3, στη Volkswagen ξεκινάει μια νέα, δυναμική εποχή στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, που μεταξύ άλλων σημαίνει μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα. Οι ηλεκτρικές επιδόσεις συναντούν την επαναστατική σχεδίαση και την πρακτική αυτονομία. Για τους ανθρώπους που αναζητούν την αλλαγή, το μέλλον είναι εδώ. Επιβιβαστείτε.

 • ?

  Ηλεκτρική τεχνολογία

  Το ID.3 στην έκδοση Pure Performance έχει χωρητικότητα μπαταρίας 45 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία έως και 351km και αυτό είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν κοντινές εξορμήσεις. Η οδήγηση του ID.3 είναι μια πραγματική απόλαυση, καθώς διαθέτει πανίσχυρη κίνηση στους πίσω τροχούς με άμεση επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h σε μόλις 8,9 δευτερόλεπτα, χωρίς αλλαγές και διακοπές στη δύναμη μετάδοσης.

  ?
 • ?

  Σχεδίαση

  Το ID.3 Pure Performance δείχνει ότι φέρνει το μέλλον και στη σχεδίασή του. Χαρακτηριστικές λεπτομέρειες της φουτουριστικής του εμφάνισης είναι η σχεδίαση της εμπρός μάσκας και το επανασχεδιασμένο λογότυπο Volkswagen.

  Η νέα πλήρως ηλεκτρική πλατφόρμα (MEB) στην οποία βασίζεται το ID.3, εξασφαλίζει ένα ιδιαίτερα μεγάλο μεταξόνιο και ασυνήθιστα κοντούς πρόβολους. Έτσι, δημιουργούνται πολύ μεγαλύτεροι εσωτερικοί χώροι – φιλοσοφία open space. Επιπλέον, ο άνετος χώρος για τα πόδια που εξασφαλίζει η σχεδίαση χωρίς κεντρικό τούνελ, τα αναπαυτικά καθίσματα και η μεγάλη οθόνη αφής μεγέθους 10? υπογραμμίζουν την αίσθηση ευρυχωρίας που παρέχει το εσωτερικό.

  ?
 • ?

  Άνεση

  Η οδήγηση με την έκδοση Pure Performance είναι απολαυστική γιατί χρησιμοποιεί μια σειρά από ευφυή συστήματα που ανεβάζουν την άνεση σε υψηλά επίπεδα. Η ρύθμιση κλιματισμού ή οι μουσικές σας προτιμήσεις πραγματοποιούνται διαισθητικά μέσω ομιλίας και αφής χωρίς να χρησιμοποιούνται κουμπιά και διακόπτες. Χάρη στον φωνητικό έλεγχο, απλά πείτε «Hello ID» και το ID.Light θα σας δείξει μέσω του πίνακα οργάνων ότι σας ακούει. H διαδραστική φωτεινή λωρίδα ID.Light που εκτείνεται σε όλο το ταμπλό, επικοινωνεί μαζί σας οπτικά διευκολύνοντας την οδήγηση. Χρησιμοποιεί φως και φλας για να σας προτρέψει να αλλάξετε λωρίδα κυκλοφορίας ή όταν βγαίνετε από το ID.3, σάς αποχαιρετά αναβοσβήνοντας τα φώτα. Ακόμη, με τον εσωτερικό φωτισμό Ambient 10 χρωμάτων ο πίνακας οργάνων και οι πόρτες μπορούν να φωτιστούν ανάλογα με τη διάθεσή σας και έτσι δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα σε κάθε διαδρομή. 

  ?
 • ?

  IQ.Drive

  Το ID.3 σάς υποστηρίζει με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης IQ.Drive που κάνουν την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο χαλαρή και μπορούν να συμβάλουν στην αποφυγή ατυχημάτων ή τον περιορισμό των συνεπειών τους. Συστήματα όπως το «Lane Assist» και το «Adaptive Cruise Control» σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε κρίσιμες καταστάσεις, ενώ με το σύστημα διασύνδεσης Car2X, το ID.3 σας θα επικοινωνεί με άλλα οχήματα στον δρόμο, ώστε να εξασφαλίζετε καλύτερες συνθήκες οδήγησης. Ακόμη, στον βασικό εξοπλισμό διατίθεται το «Emergency Steering Assist» που υποστηρίζει τον οδηγό σε γρήγορες κινήσεις αποφυγής εμποδίων καθώς και το σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος «Park Pilot» το οποίο σας ειδοποιεί με ακουστικά σήματα και μια γραφική ένδειξη στην οθόνη του συστήματος Infotainment για το αν υπάρχει χώρος μπροστά ή πίσω από το όχημά σας.

  ?
 • ?

  Συνδεσιμότητα

  Με την εφαρμογή We Connect ID. έχετε όλη την εικόνα του ID.3 μπροστά σας. Πληροφορίες όπως η κατάσταση φόρτισης μπαταρίας, η υπολειπόμενη αυτονομία ή η διάρκεια φόρτισης εμφανίζονται εύκολα στο smartphone σας. Επιπρόσθετα, προσφέρεται η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου του οχήματός σας. Για παράδειγμα, η θερμοκρασία εσωτερικού χώρου του ID.3 μπορεί να είναι ρυθμισμένη στη θερμοκρασία που θέλετε πριν ακόμη επιβιβαστείτε. Ακόμη και κατά την οδήγηση είστε συνδεδεμένοι, καθώς με την υπηρεσία We Connect Start ενημερώνεστε για την κατάσταση της κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο ή για τα σημεία φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, των τιμών και των ωραρίων λειτουργίας. Έτσι, απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης με πλήρη συνδεσιμότητα από την πρώτη στιγμή.

  ?
 • ?

  Φόρτιση

  Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φόρτιση καθώς μπορείτε να φορτίσετε το ID.3 στο σπίτι, είτε σε μία οικιακή πρίζα, είτε μέσω του φορτιστή ID. Charger Connect. Σε αυτή την περίπτωση η φόρτιση πραγματοποιείται με παροχή εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) 7,2kW και η μπαταρία του φορτίζεται σε 6 ώρες & 45 λεπτά. Όταν χρησιμοποιείτε τον οικιακό φορτιστή ID. Charger Connect, μπορείτε να γνωρίζετε το κόστος και τον χρόνο φόρτισης, την κατάσταση αυτονομίας του οχήματος καθώς και να έχετε δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης.

  Από την άλλη, σε έναν δημόσιο σταθμό φόρτισης με παροχή συνεχούς ρεύματος (DC) και ισχύ φόρτισης 100kW, η μπαταρία της έκδοσης Pure Performance μπορεί να φορτιστεί σε μόλις 31 λεπτά. Μία και μόνο φόρτιση είναι αρκετή για να καλύψει τις μετακινήσεις όλης της εβδομάδας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής We Connect ID., η υπηρεσία We Charge σας ενημερώνει για όλους τους διαθέσιμους σταθμούς φόρτισης, με αναλυτικές πληροφορίες και τιμές χρέωσης. Η φόρτιση και η χρέωση γίνεται μέσω μιας κάρτας που σας παρέχεται από την Volkswagen, με την οποία αποκτάτε πρόσβαση στα δημόσια σημεία φόρτισης.

  ?
 • ?

  7 χρόνια service

  7 χρόνια service με κάθε νέα παραγγελία1.

  Η εξέλιξη είναι μία διαδικασία που δεν σταματάει ποτέ. Στη Volkswagen, στόχος μας είναι να κάνουμε την οδήγησή σας πιο οικονομική, πιο βιώσιμη, πιο ασφαλή. Πάνω απ’ όλα όμως, ευθύνη μας είναι να κάνουμε την ηλεκτροκίνηση πιο προσιτή σε όλους. Γι΄αυτό, επιπλέον όλων των πλεονεκτημάτων των μοντέλων της οικογένειας Volkswagen ID., σας προσφέρουμε ξενοιασιά.

  1. Η συγκεκριμένη παροχή αφορά αποκλειστικά σε παραγγελίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων που εμπίπτουν στον τιμοκατάλογο που τέθηκε σε ισχύ στις 7/11/2022. Aφορά σε όλους τους πελάτες, ωστόσο δεν περιλαμβάνονται τα επαγγελματικά οχήματα ΤΑΞΙ.Περιλαμβάνεται η προγραμματισμένη συντήρηση, βάσει οδηγιών του κατασκευαστή, για την περίοδο των 7 ετών. H παροχή δεν έχει κανένα χιλιομετρικό περιορισμό και ακολουθεί το αυτοκίνητο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επομένως, σε περίπτωση μεταπώλησης, μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο του αυτοκινήτου αυξάνοντας την εμπορική του αξία.Περισσό­τερες πληροφορίες στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen.

  ?

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο:Volkswagen ID.3 Pure Performance
Χωρητικότητα μπαταρίας:45 kWh
Ιπποδύναμη:150 PS
Ροπή:310 Nm
Κιβώτιο: Αυτόματο 1 σχέσης
Αυτονομία:351 km
Κατανάλωση:14,9 kWh/100km
Επιτάχυνση 0-100 km/h:8,9 sec
Χώρος αποσκευών:385 lt
Φόρτιση ΑC (7,2 kW): 6 ώρες και 45 λεπτα (100% φόρτιση)
Φόρτιση DC (100 kW): 31 λεπτά  (80% φόρτιση)
Επιλέξτε χρώμα: Λευκό Glacier μεταλλικό / μαύρη οροφή
ID.3_Steel wheels_18
ID.3_Alloywheels_East_Derry_18

Ζάντες

Επιλέξτε τη διαθέσιμη ζάντα αν το επιθυμείτε

Ανάλυση τιμής

Αρχική τιμή:38.000
Eπιδότηση VW Group & Kosmocar:10.700
Το ποσό αυτό αφαιρείται από την Αρχική Τιμή μόνο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κρατική επιδότηση όπως περιγράφονται στην πλατφόρμα e-Astypalea του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
Επιδότηση προγράμματος e-Astypalea:8.806
Η επιδότηση e-Astypalea αποδίδεται εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις όπως αυτές περιγράφονται στο https://e-astypalea.gov.gr/
Χρώμα:(Λευκό Glacier μεταλλικό / μαύρη οροφή) 645
Ζάντες Αλουμινίου: 694
Τελική τιμή:19.139

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Σε αυτή τη σελίδα συναλλάσσεστε με την Kosmocar.

Οι ειδικές τιμές που απεικονίζονται διατίθενται μόνο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κρατική επιδότηση όπως περιγράφονται στην πλατφόρμα e-Astypalea του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας: e-astypalea.gov.gr

Κατεβάστε τον οδηγό μοντέλου

Για περισσότερα μοντέλα, κάντε κλικ εδώ

OK