iD3

Volkswagen ID.3

Η εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης

Με το νέο ID.3 η ηλεκτροκίνηση στην Volkswagen συνεχίζει να εξελίσσεται: Εξωτερικά οι καθαρές γραμμές χαρίζουν στο ID.3 μια πιο φρέσκια εμφάνιση, ενώ το εσωτερικό μας εντυπωσιάζει με τα υψηλής ποιότητας υλικά καθώς και τα τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης που αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού. Αυτή είναι η πιο προηγμένη μορφή της αμιγούς ηλεκτρικής κινητικότητας.

 • ?

  Απόδοση και Αυτονομία

  Το νέο ID.3 στην έκδοση Pro, με ωφέλιμη χωρητικότητα μπαταρίας 58 kWh σας προσφέρει αυτονομία έως και 434km σε μεικτό κύκλο και ισχύ συστήματος έως 204 kW. Είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις ή για κοντινές εξορμήσεις. Η οδήγηση του ID.3 είναι μια πραγματική απόλαυση, καθώς διαθέτει πανίσχυρη κίνηση στους πίσω τροχούς με άμεση επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h σε μόλις 7,4 δευτερόλεπτα, χωρίς αλλαγές και διακοπές στη δύναμη μετάδοσης.

  ?
 • ?

  Εξωτερικό

  Ενιαίοι προφυλακτήρες, συναρπαστικά νέα χρώματα όπως το Μεταλλικό Πράσινο Dark Olive και ανασχεδιασμένες λεπτομέρειες στο εμπρός τμήμα, δίνουν στο νέο ID.3 έναν αέρα ανανέωσης, χωρίς να χάνεται η εμβληματική εμφάνιση της οικογένειας ID. Αλλά και το εμπρός καπό απέκτησε ακόμα πιο έντονες γραμμές αποδεικνύοντας ότι το καλό Design έχει πάντα περιθώρια εξέλιξης.

   

  ?
 • ?

  Εσωτερικό

  Το νέο ID.3 συνδυάζει ευρυχωρία με compact διαστάσεις. Το χαρακτηριστικό- στα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα- μακρύ μεταξόνιο δεν εξασφαλίζει μόνο υψηλή σταθερότητα, αλλά κυρίως κάνει τον έξυπνα σχεδιασμένο εσωτερικό χώρο εξαιρετικά ευέλικτο, με πολλαπλές δυνατότητες χρήσης. Έτσι στο ID.3 μπορούν να καθίσουν έως και πέντε άτομα, αναπαυτικά και άνετα. Σε αυτό συμβάλλουν- εκτός από την ευρυχωρία- οι νέες επιφάνειες. Για παράδειγμα, στον πίνακα οργάνων ή στις επενδύσεις θυρών που δημιουργούν ένα υψηλής ποιότητας περιβάλλον στο νέο ID.3. Όλα αυτά σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε κάθε στιγμή του ταξιδιού σας.

  ?
 • ?

  IQ. Drive – Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

  Το νέο ID.3 σάς υποστηρίζει με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης IQ.Drive που κάνουν την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο χαλαρή και μπορούν να συμβάλουν στην αποφυγή ατυχημάτων ή τον περιορισμό των συνεπειών τους. Συστήματα όπως το «Lane Assist» και το «Adaptive Cruise Control» σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε κρίσιμες καταστάσεις. Ακόμη, στον βασικό εξοπλισμό διατίθεται το «Emergency Steering Assist» που υποστηρίζει τον οδηγό σε γρήγορες κινήσεις αποφυγής εμποδίων καθώς και το σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος «Park Pilot» το οποίο σας ειδοποιεί με ακουστικά σήματα και μια γραφική ένδειξη στην οθόνη του συστήματος Infotainment για το αν υπάρχει χώρος μπροστά ή πίσω από το όχημά σας.

   

  ?
 • ?

  Συνδεσιμότητα

  Με τις ψηφιακές υπηρεσίες VW Connect το ID. σας γίνεται ένα πλήρως δικτυωμένο όχημα, αφού με την μόνιμα εγκατεστημένη κάρτα SIM είναι online όποτε το θελήσετε. Πληροφορίες κυκλοφορίας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο καθώς και σταθμοί φόρτισης με κατάσταση διαθεσιμότητας και ώρες λειτουργίας σάς παρέχονται με το VW Connect Plus. Περισσότερα ψηφιακά προϊόντα για το ID. σας μπορείτε να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να επικαιροποιήσετε μέσω του In-Car Shop. Και με την εφαρμογή Volkswagen για το Smartphone σας, έχετε τον έλεγχο σημαντικών δεδομένων για το ID. σας και όταν οδηγείτε. Για παράδειγμα, ελέγχετε την υπολειπόμενη αυτονομία ή αν όλες οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κλειστά. Ξεκινήστε και διακόψτε τις διαδικασίες φόρτισης με άνεση από μακριά και ρυθμίστε το σύστημα κλιματισμού σύμφωνα με τις προσωπικές σας επιθυμίες.

   

  ?
 • ?

  Φόρτιση

  Φανταστείτε να επιβιβάζεστε το πρωί στο ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο και να ξεκινάτε την ημέρα σας γεμάτος ενέργεια. Γιατί, ενώ εσείς ξεκουραστήκατε τη νύχτα, το αυτοκίνητό σας φορτίστηκε. Ακούγεται καλό και μάλιστα δεν είναι καθόλου πολύπλοκο, αφού χρειάζεστε μόνο ένα προαιρετικό Wallbox ID. Charger. Ίσως ο πιο άνετος τρόπος για να φορτίσετε την μπαταρία του αυτοκινήτου σας είναι ένα Wallbox για το σπίτι. Απλά βγάλτε το φις, τοποθετήστε το στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, φορτίστε το, βγάλτε το και είναι έτοιμο. Μπορείτε, επίσης, να φορτίσετε την μπαταρία του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου σε μία συνηθισμένη οικιακή πρίζα. Για παράδειγμα, όταν βρίσκεστε καθ' οδόν ή ταξιδεύετε. Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό είναι ένα καλώδιο φόρτισης δικτύου. Τοποθετήστε απλά το καλώδιο φόρτισης στην πρίζα και το φις φόρτισης στο όχημά σας. Τα Wallbox όπως ο ID. Charger? φορτίζουν το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο σαφώς πιο γρήγορα και είναι σχεδιασμένα ακριβώς για αυτήν την εφαρμογή.

   

  ?

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο:ID.3 Pro 
Χωρητικότητα μπαταρίας:58 kWh
Ιπποδύναμη:204 PS
Ροπή:310 Nm
Κιβώτιο: Αυτόματο 1 σχέσης
Αυτονομία:434 km
Κατανάλωση:14,9 kWh/100km
Επιτάχυνση 0-100 km/h:7,4 sec
Χώρος αποσκευών:385 lt
Φόρτιση ΑC (11 kW): 6 ώρες και 15 λεπτα (100% φόρτιση)
Φόρτιση DC (120 kW): 35 λεπτά  (80% φόρτιση)
Επιλέξτε χρώμα: Λευκό Glacier μεταλλικό / μαύρη οροφή

Ανάλυση τιμής

Αρχική τιμή:41.200
Eπιδότηση VW Group & Kosmocar:10.250
Το ποσό αυτό αφαιρείται από την Αρχική Τιμή μόνο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κρατική επιδότηση όπως περιγράφονται στην πλατφόρμα e-Astypalea του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
Επιδότηση προγράμματος e-Astypalea:9.984
Η επιδότηση e-Astypalea αποδίδεται εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις όπως αυτές περιγράφονται στο https://e-astypalea.gov.gr/
Χρώμα:(Λευκό Glacier μεταλλικό / μαύρη οροφή) 744
Ζάντες Αλουμινίου: 0
Τελική τιμή:21.710

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Σε αυτή τη σελίδα συναλλάσσεστε με την Kosmocar.

Κατεβάστε τον οδηγό μοντέλου

Για περισσότερα μοντέλα, κάντε κλικ εδώ

OK