id_4_ic0079_1280x332

Volkswagen ID.4

100% SUV, 100% ηλεκτρικό.

Μια εντελώς νέα φιλοσοφία εργονομίας που σας χαρίζει ευρυχωρία και απεριόριστη ελευθερία. Ηλεκτρικές επιδόσεις που συναρπάζουν και ενστικτώδης χειρισμός που ανεβάζει την άνεση σε ένα νέο επίπεδο. Volkswagen ID.4: Ισχυρό σαν SUV, ηλεκτρικό όπως ένα ID.

 • ?

  Ηλεκτρική τεχνολογία

  Το ID.4 είναι ιδανικό για τις καθημερινές σας μετακινήσεις, αλλά και για τις εξορμήσεις σας. Το ID.4 Pure Performance διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 52 kWh με αυτονομία που φτάνει έως και 345 km, καθώς και ισχύ συστήματος 125 kW. Η αμιγώς ηλεκτρική κίνηση προσφέρει δυνατή επιτάχυνση γιατί ο ηλεκτροκινητήρας του ID.4 επιταχύνει από την πρώτη στιγμή δυναμικά και με πλήρη ροπή στρέψης. Έτσι, με το ID.4 Pure φτάνετε από τα 0 στα 100 km/h σε μόλις 9,0 δευτερόλεπτα.

  ?
 • ?

  Σχεδίαση

  Ένα SUV με εξαιρετική φιλοσοφία σχεδίασης. Το ID.4 δείχνει πόσο ελκυστική μπορεί να είναι η ηλεκτροκίνηση. Διαθέτει ατσάλινες ζάντες 18 ιντσών, ράγες οροφής σε μαύρο χρώμα και χειρολαβές που δεν προεξέχουν από το αμάξωμα για καλύτερη αεροδυναμική.

  Το εσωτερικό του ID.4 έχει διαμορφωθεί για να προσφέρει σε εσάς και την οικογένειά σας μια εξαιρετική αίσθηση άνεσης και ευρυχωρίας. Είναι κάτι που γίνεται αντιληπτό ήδη από την επιβίβαση. Μεγάλη ελευθερία στον χώρο των ποδιών, κεντρική κονσόλα με δυνατότητες διαφορετικής διαμόρφωσης και χώρους αποθήκευσης. Διαθέτει κεντρική οθόνη αφής μεγέθους 10”, καθώς και τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με χειρισμό αφής και ανατροφοδότηση με δόνηση. Ο εσωτερικός φωτισμός Ambient με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 10 χρώματα προσφέρει μια υπέροχη ατμόσφαιρα, κάνοντας κάθε διαδρομή μοναδική.

  ?
 • ?

  Άνεση

  Η άνεση είναι βασικό χαρακτηριστικό στο ID.4, κάτι που κάνει την οδήγηση ακόμα πιο απολαυστική. Συστήματα όπως, το κεντρικό κλείδωμα Keyless Start με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ο φωνητικός βοηθός και πολλά άλλα ανεβάζουν την άνεση σε υψηλό επίπεδο. Χάρη στον φωνητικό έλεγχο του ID.4, μπορείτε να κάνετε πολλά με τις λέξεις: Απλά πείτε «Hello ID» και το ID.Light θα σας δείξει μέσω του πίνακα οργάνων ότι σας ακούει, εσάς ή τους συνεπιβάτες σας. Επίσης, οι προβολείς LED με φώτα ημέρας LED και πίσω φωτιστικά σώματα LED, σας προσφέρουν μια ακόμα πιο ξεκούραστη διαδρομή. Τα άνετα καθίσματα, με το κάθισμα του οδηγού να ρυθμίζεται καθ' ύψος και η υψηλή θέση οδήγησης αποτελούν χαρακτηριστικά που χαρίζουν άνεση στον οδηγό και τους συνεπιβάτες.

  ?
 • ?

  IQ.Drive

  Το IQ.Drive αντιπροσωπεύει για τη Volkswagen όλα τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Συστήματα που αποτελούν συνώνυμο της καινοτομίας με έναν ξεκάθαρο στόχο: την άνεση και την ασφάλειά σας.

  To ΙD.4 Pure Performance διαθέτει Front Assist (Σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking (Σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης) και λειτουργία αναγνώρισης πεζών και ποδηλάτων. Επίσης, συστήματα όπως το Lane Assist (Ενεργό σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας) και το Dynamic Roadsign Display (Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας) βελτιστοποιούν την ασφάλεια στο ταξίδι σας και αποτελούν βασικό εξοπλισμό στην έκδοση Pure Performance. Η αυτόματη ρύθμιση απόστασης ACC με "stop & go" σας βοηθά να διατηρείτε την προκαθορισμένη μέγιστη ταχύτητα, καθώς και μια απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Με την τεχνολογία Car2X το όχημά σας επικοινωνεί με τα υπόλοιπα οχήματα, παρέχοντας στον οδηγό χρήσιμες πληροφορίες και κάνοντας πιο ασφαλείς τους δρόμους.

  ?
 • ?

  Συνδεσιμότητα

  Με την εφαρμογή We Connect ID. έχετε όλη την εικόνα του ID.4 μπροστά σας. Πληροφορίες όπως η κατάσταση φόρτισης μπαταρίας, η υπολειπόμενη αυτονομία ή η διάρκεια φόρτισης εμφανίζονται εύκολα στο smartphone σας. Επιπρόσθετα, προσφέρεται η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου του οχήματός σας. Για παράδειγμα, η θερμοκρασία εσωτερικού χώρου του ID.4 μπορεί να είναι ρυθμισμένη στη θερμοκρασία που θέλετε πριν ακόμη επιβιβαστείτε. Ακόμη και κατά την οδήγηση είστε συνδεδεμένοι, καθώς με την υπηρεσία We Connect Start ενημερώνεστε για την κατάσταση της κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο ή για τα σημεία φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, των τιμών και των ωραρίων λειτουργίας. Έτσι, απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης με πλήρη συνδεσιμότητα από την πρώτη στιγμή.

  ?
 • ?

  Φόρτιση

  Μπορείτε να φορτίσετε το όχημα σας στο σπίτι σας είτε σε μία οικιακή πρίζα, είτε με τον φορτιστή ID. Charger Connect.  Όταν η φόρτιση πραγματοποιείται με παροχή εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) 7,2kW,  η μπαταρία του ID.4 Pure Performance φορτίζεται σε 7 ώρες και 30 λεπτά. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης σε ένα δημόσιο σταθμό φόρτισης με παροχή συνεχούς ρεύματος (DC) και ισχύ φόρτισης 100kW. Σε αυτή την περίπτωση, η μπαταρία του ID.4 Pure Performance φορτίζεται σε 29 λεπτά. Οπότε, εάν ένας οδηγός κάνει περίπου 50 km/ημέρα, τότε 1 φόρτιση την εβδομάδα είναι αρκετή.

  Όμως, οι δυνατότητες φόρτισης είναι απεριόριστες, καθώς μέσω της υπηρεσίας We Charge έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης. Με την εφαρμογή We Connect ID., μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τον επόμενο κοντινό σας σταθμό φόρτισης και να διαχειριστείτε τη διαδικασία φόρτισης του οχήματος μέσω της εφαρμογής. Επιπλέον, η εφαρμογή We Connect ID. προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα πληροφορίων, όπως η κατάσταση φόρτισης μπαταρίας, η υπολειπόμενη αυτονομία ή η διάρκεια της φόρτισης.

  ?

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο:ID.4 Pure Performance
Χωρητικότητα μπαταρίας:52 kWh
Ιπποδύναμη:170 PS
Ροπή:220 Nm
Κιβώτιο:Αυτόματο 1 σχέσης
Αυτονομία:345km
Κατανάλωση:16,7 kWh/100km
Επιτάχυνση 0-100:9,0 sec
Χώρος αποσκευών:543 lt
Φόρτιση ΑC (7,2 kW):7 ώρες & 30 λεπτά (100% φόρτιση)
Φόρτιση DC (100 kW):29 λεπτά (80% φόρτιση)
Επιλέξτε χρώμα: Λευκό Glacier μεταλλικό
ID.4_Steel wheels_18
ID.4_Alloy_wheels_Falun_18

Ζάντες

Επιλέξτε τη διαθέσιμη ζάντα αν το επιθυμείτε

Ανάλυση τιμής

Αρχική τιμή:45.900
Eπιδότηση VW Group & Kosmocar:14.750
Το ποσό αυτό αφαιρείται από την Αρχική Τιμή μόνο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κρατική επιδότηση όπως περιγράφονται στην πλατφόρμα e-Astypalea του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
Επιδότηση προγράμματος e-Astypalea:10.048
Η επιδότηση e-Astypalea αποδίδεται εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις όπως αυτές περιγράφονται στο https://e-astypalea.gov.gr/
Χρώμα:(Λευκό Glacier μεταλλικό) 682
Ζάντες Αλουμινίου: 744
Τελική τιμή:21.784

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Σε αυτή τη σελίδα συναλλάσσεστε με την Kosmocar.

Κατεβάστε τον οδηγό μοντέλου

Για περισσότερα μοντέλα, κάντε κλικ εδώ

OK