image 1 1900x332

Volkswagen ID.Buzz

Το icon car μιας νέας εποχής

Η νέα γενιά της ηλεκτρικής κινητικότητας είναι εδώ: το καινοτόμο ID.Buzz. Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό icon car από την Volkswagen. Πολυλειτουργικό, πλήρως δικτυωμένο και με εντελώς νέα σχεδίαση. Ένα ηλεκτρικό icon car για οικογένειες, φίλους και τις προκλήσεις της καθημερινότητας, ακόμα και στα στενά δρομάκια της μεγαλούπολης. Ανακαλύψτε τώρα την πρωτοποριακή σχεδίαση του ID.Buzz, που συνδυάζει μικρές διαστάσεις με την ευρυχωρία και την καινοτόμο τεχνολογία.

 • ?

  Ηλεκτρική τεχνολογία

  Κατάλληλο για την καθημερινότητα, δυναμικό και με ουδέτερο ισοζύγιο CO2. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του πρωτοποριακού ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης στο νέο ID.Buzz. Ο καινοτόμος ηλεκτρικός κινητήρας του νέου ID.Buzz είναι ενσωματωμένος στον πίσω άξονα για εξαιρετική εξοικονόμηση χώρου και μεταδίδει κίνηση σε αυτόν. Διαθέτει μέγιστη ισχύ 150 kW, η οποία επιταχύνει το ηλεκτρικό icon car στα 100 χλμ./ώρα σε 10,2 δευτερόλεπτα. Αυτό επιτρέπει την εύκολη ρυμούλκηση φορτίων έως και 1.000 kg. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης καθιστά το ID. Buzz ένα πολύ ευκίνητο όχημα με μέγιστη ροπή 310 Nm που εφαρμόζεται απευθείας. Επιπλέον, η μπαταρία με καθαρό ενεργειακό περιεχόμενο 77kWh, διασφαλίζει ότι με το ID. Buzz μπορείτε να διανύσετε έως και 423 χιλιόμετρα, χωρίς να φορτίσετε σε σταθμό φόρτισης.

  ?
 • ?

  Σχεδίαση

  Αποτελεί έναν φόρο τιμής στο πρώτο Bulli. Την ίδια στιγμή, όμως, είναι και εντελώς ανεξάρτητο. Ξεκάθαρα και λειτουργικά σχεδιασμένο, προκαλεί πολλά συναισθήματα, για παράδειγμα με το γοητευτικό του χαμόγελο ή τους προβολείς με ανθρώπινα στοιχεία. Το αμάξωμα του ID. Buzz εντυπωσιάζει λόγω των αναλογιών του, με μακρύ μεταξόνιο, κοντή προεξοχή και μεγάλους τροχούς. Αυτό καθιστά εφικτή τη μέγιστη αξιοποίηση του χώρου και έναν μικρό, πρακτικό κύκλο στροφής. Η εκφραστική σχεδίαση του ID.Buzz συνδυάζει τις σύγχρονες αναλογίες με την πρωτοποριακή τεχνολογία. Έτσι, χάρη στην εντελώς νέα φιλοσοφία, το εσωτερικό με τα άνετα ρυθμιζόμενα καθίσματα προσφέρει περισσότερο χώρο και ευελιξία, ενώ ο προσαρμοζόμενος φωτισμός Ambiente, με έως και 30 χρώματα, φροντίζει για όμορφη ατμόσφαιρα. Με μέγιστη εμπειρία χώρου και πρωτοποριακή σχεδίαση φωτισμού, το νέο ID.Buzz πείθει σε όλες του τις εκφάνσεις.

  ?
 • ?

  Άνεση

  Το εσωτερικό του είναι αυτό που καθιστά το νέο ID.Buzz ένα από τα πιο πρωτοποριακά μοντέλα Volkswagen.  Και αυτό γιατί θέτει νέα πρότυπα με τον καινοτόμο σχεδιασμό του χώρου. Το αποτέλεσμα; Ένα ψηφιακό, μεταβλητό και λειτουργικό ηλεκτρικό icon car, το οποίο συνδυάζει τη βιωσιμότητα με την άνεση, χάρη στο εσωτερικό του χωρίς δέρμα ζώων και με τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών σε πολλά σημεία (π.χ. στα καλύμματα καθισμάτων, τα καλύμματα δαπέδου και στη διακοσμητική επένδυση οροφής). Επίσης, η σύγχρονη τεχνολογία φώτων και έξυπνες λεπτομέρειες, όπως η κομψή σχεδίαση του Cockpit με την έξυπνη φιλοσοφία αποθήκευσης, καθώς και το φορητό ID. Buzz Box φροντίζουν, ώστε να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή σας.

  ?
 • ?

  IQ.Drive

  Με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης οδηγού και δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα οχήματα, το ID.Buzz είναι έτοιμο σήμερα για την κινητικότητα του αύριο. Στο αυτοκίνητο υπάρχουν τοπικά μηνύματα κινδύνου και προειδοποίησης (Car2X), η υποβοήθηση ελιγμού αποφυγής, η οποία έχει σκοπό να διευκολύνει τους ελιγμούς αποφυγής σε περίπτωση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης και η υποβοήθηση στροφής. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης την υποβοήθηση πέδησης ανάγκης Front Assist, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας πεζών και ποδηλατών, το σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών, το οποίο μπορεί, μεταξύ άλλων, να κλείνει τα παράθυρα προτού συμβεί ένα πιθανό ατύχημα και την υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας Lane Assist. Επιπρόσθετα, το νέο ID. Buzz διαθέτει αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και βοήθεια στάθμευσης στην μπροστινή και πίσω περιοχή, η οποία απλοποιεί τους ελιγμούς. Έτσι με το ID. Buzz φτάνετε ακόμα πιο άνετα στον προορισμό σας.

  ?
 • ?

  Συνδεσιμότητα

  Ψηφιακό, πλήρως δικτυωμένο και πάντα online: στο νέο ID.Buzz βιώνετε ήδη σήμερα την τεχνολογία του αύριο. Αυτό αποτυπώνεται με πολύ εντυπωσιακό τρόπο στον ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος Ιnfotainment, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε πολλές λειτουργίες του οχήματος. Επίσης, βιώστε τον κόσμο της ψηφιακής κινητικότητας με τις υπηρεσίες  We Connect. Χάρη στη μόνιμα εγκατεστημένη κάρτα eSIM, είστε online από την αρχή. Το μόνο που απομένει είναι να ενεργοποιήσετε τις δωρεάν υπηρεσίες του We Connect. Ταυτόχρονα μπορείτε, με τη βοήθεια της εφαρμογής We Connect ID. App, να συνδέσετε το smartphone σας με το ID. Buzz σας και έτσι να έχετε εύκολη πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες και στην κατάσταση του οχήματος. Ελέγξτε για παράδειγμα από μακριά, αν έχετε κλειδώσει τις πόρτες ή εντοπίστε το παρκαρισμένο ID.Buzz σας πολύ απλά μέσω GPS. Ακόμα περισσότερες υπηρεσίες, άνεση και δικτύωση προσφέρει το We Connect Plus, π.χ. μέσω πληροφοριών κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, οι οποίες εμφανίζονται στο σύστημα πλοήγησης ή με ακόμη πιο εκτενή, φωνητικό έλεγχο.

  ?
 • ?

  Φόρτιση

  Με το ID. Buzz δεν μετακινείστε μόνο με γνώμονα το κλίμα, αλλά και με πιο ευέλικτο τρόπο. Για να μπορείτε να το φορτίζετε άνετα στο σπίτι σας, μπορείτε να αποκτήσετε τον ID.Charger, ένα έξυπνο, ισχυρό Wallbox. Επίσης, με τον ID.Charger "Connect“ έχετε δυνατότητα Internet και μπορείτε επίσης να ελέγχετε από απόσταση μέσω εφαρμογής. Σε ένα δημόσιο σημείο φόρτισης στο σούπερ μάρκετ, σε κάποιο parking ή στον δρόμο προς το σπίτι. Η μέγιστη ισχύς φόρτισης για φόρτιση σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) είναι έως 11 kW. Κατά τη διάρκεια της γρήγορης φόρτισης (DC), θα χρειαστούν περίπου 30 λεπτά, για τη φόρτιση της μπαταρίας από 5% έως 80%, αν διατίθεται η μέγιστη ισχύς φόρτισης του ID. Buzz έως 170 kW. Έτσι, θα φτάνετε με το ID. Buzz παντού χαλαρά.

  ?

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο:

ID.Buzz

Χωρητικότητα μπαταρίας:

77 kWh

Ιπποδύναμη:

204 PS

Ροπή:

310 Nm

Κιβώτιο:

Αυτόματο 1 σχέσης

Μεικτή Αυτονομία:

423 km

Κατανάλωση:

21,7 kWh/100km

Επιτάχυνση 0-100 km/h:

10,2 sec

Χώρος αποσκευών:

1.121 lt

Φόρτιση ΑC (11 kW):

7 ώρες και 30 λεπτά (100% φόρτιση)

Φόρτιση DC (170 kW):

30 λεπτά  (80% φόρτιση)

Επιλέξτε χρώμα: Λευκό Candy

Ανάλυση τιμής

Αρχική τιμή:66.500
Eπιδότηση VW Group & Kosmocar:17.000
Το ποσό αυτό αφαιρείται από την Αρχική Τιμή μόνο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κρατική επιδότηση όπως περιγράφονται στην πλατφόρμα e-Astypalea του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
Επιδότηση προγράμματος e-Astypalea:12.000
Η επιδότηση e-Astypalea αποδίδεται εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις όπως αυτές περιγράφονται στο https://e-astypalea.gov.gr/
Χρώμα:(Λευκό Candy) 285
Ζάντες Αλουμινίου: 0
Τελική τιμή:37.785

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Σε αυτή τη σελίδα συναλλάσσεστε με την Kosmocar.

Κατεβάστε τον οδηγό μοντέλου

Για περισσότερα μοντέλα, κάντε κλικ εδώ

OK