ID BUZZ cargo 1900Χ332

Volkswagen ID.Buzz Cargo

H επαγγελματική κινητικότητα σε νέα διάσταση.

Με το πρωτοποριακό ID.Buzz Cargo η νέα γενιά επαγγελματικής κινητικότητας γίνεται πραγματικότητα. Εμπνευσμένο οπτικά από το πρώτο Bulli, είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό βαν της Volkswagen. Το αποτέλεσμα: Ένα ισχυρό και βιώσιμο επαγγελματικό όχημα, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν όλες τις προκλήσεις της καθημερινής σας εργασίας.

 • ?

  Ηλεκτρική τεχνολογία

  Ιδανικό για την καθημερινότητά σας, δυναμικό και με ουδέτερο ισοζύγιο CO2. Το σύγχρονο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του ID. Buzz Cargo θέτει νέα πρότυπα για τα Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen. Ο ηλεκτρικός κινητήρας, ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος στο πίσω μέρος και προσφέρει εξοικονόμηση χώρου, έχει μέγιστη ισχύ 150 kW. Η μπαταρία με 77 kWh καθαρού ενεργειακού περιεχομένου, διασφαλίζει ότι με το νέο ID. Buzz Cargo μπορείτε να διανύσετε έως και 425 χιλιόμετρα χωρίς φόρτιση. Χάρη στα πειστικά χαρακτηριστικά του, το πρωτοποριακό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης υψηλής τεχνολογίας, το νέου ID. Buzz Cargo ανταποκρίνεται σχεδόν σε όλες τις επαγγελματικές προκλήσεις της καθημερινότητας.

  ?
 • ?

  Σχεδίαση

  Μικρές προεξοχές, μακρύ μεταξόνιο και διαθέσιμο σε μία προαιρετική κομψή εξωτερική βαφή δύο αποχρώσεων. Με τις μοναδικές του γραμμές, η εκφραστική σχεδίαση του νέου ID. Buzz βασίζεται στην εμφάνιση του πρώτου Bulli. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο ένα πρακτικό βαν, αλλά με την εκφραστική σχεδίαση και την υψηλή λειτουργικότητά του, αποτελεί μία εντυπωσιακή καινοτομία. Αν και είναι ένα πρακτικό, επαγγελματικό όχημα, το ID. Buzz Cargo προκαλεί πολλά συναισθήματα, για παράδειγμα με το γοητευτικό του χαμόγελο ή τους προβολείς που ανάβουν με ανθρώπινο άγγιγμα. Το αμάξωμα εντυπωσιάζει με τις συμπαγείς αναλογίες, τη μέγιστη αξιοποίηση του χώρου και τον εύχρηστο κύκλο στροφής των μόλις 11,1 μέτρων. 

  ?
 • ?

  Χώρος φόρτωσης

  Όποιος θέλει να κάνει πολλά, πρέπει να μπορεί να μεταφέρει πολλά. Χάρη στη σύγχρονη πλατφόρμα MEB, το νέο ID. Buzz Cargo προσφέρει μέγιστο χώρο φόρτωσης σε μικρή επιφάνεια. Έτσι, στο στιβαρό, αντιολισθητικό δάπεδο φόρτωσης, χωράνε δύο εγκάρσια φορτωμένες ευρωπαϊκές παλέτες . Σε συνδυασμό με τον σημαντικό όγκο φόρτωσης των έως 3,9 κυβικών μέτρων, το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο των 650 kg και με μέγιστο μήκος φόρτωσης 2,2 μέτρα, το ID. Buzz Cargo είναι έτοιμο για βαριά και ογκώδη φορτία.

  ?
 • ?

  Ο χώρος εργασίας του οδηγού

  Πρακτικό και ανθεκτικό: Μπροστά από τους επιβαίνοντες εκτείνεται ένα Cockpit ειδικά βελτιστοποιημένο για επαγγελματική χρήση. Στον διπλό πάγκο καθισμάτων συνοδηγού του βασικού εξοπλισμού μπορείτε να πάρετε μαζί σας και την ομάδα σας και να είστε καλά οργανωμένοι, χάρη στον ευφυή σχεδιασμό αποθήκευσης. Γάντια, δελτίο παράδοσης, μεζούρα, μπουκάλια αναψυκτικών, ποτήρι καφέ ή κουτί φαγητού. Για σχεδόν τα πάντα υπάρχει δυνατότητα φύλαξης, π.χ. στη θήκη στην επάνω πλευρά του ταμπλό ή στην κατάλληλη θήκη για το κινητό σας τηλέφωνο. Εδώ μπορούν να συνδεθούν όλα τα Smartphones μέσω καλωδίου USB-C στο σύστημα Infotainment ή και να φορτιστούν επαγωγικά, αν το επιθυμείτε.

  ?
 • ?

  IQ.Drive

  Με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα οχήματα, το ID. Buzz Cargo είναι έτοιμο σήμερα για την επαγγελματική κινητικότητα του αύριο. Στο όχημα υπάρχουν τοπικά μηνύματα κινδύνου και προειδοποίησης (Car2X), η υποβοήθηση έκτακτης πέδησης και λειτουργία αναγνώρισης πεζών και ποδηλατών, καθώς και βοήθεια στάθμευσης στην μπροστινή και πίσω περιοχή, η οποία απλοποιεί τους ελιγμούς. Έτσι, η επαγγελματική σας καθημερινότητα γίνεται ακόμη πιο άνετη με το ID. Buzz Cargo.

  ?
 • ?

  Συνδεσιμότητα

  Ψηφιακό, πλήρως δικτυωμένο και πάντα online: στο νέο ID. Buzz βιώνετε ήδη σήμερα την τεχνολογία του αύριο. Αυτό αποτυπώνεται με πολύ εντυπωσιακό τρόπο στον ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη μεγάλη οθόνη αφής 25,4 cm (10 ιντσών) του συστήματος Ιnfotainment, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε πολλές λειτουργίες του οχήματος. Επίσης, βιώστε τον κόσμο της ψηφιακής κινητικότητας με τις υπηρεσίες  We Connect.  Χάρη στη μόνιμα εγκατεστημένη κάρτα eSIM, είστε online από την αρχή. Το μόνο που απομένει είναι να ενεργοποιήσετε τις δωρεάν υπηρεσίες του We Connect. Ταυτόχρονα μπορείτε, με τη βοήθεια της εφαρμογής We Connect ID. App, να συνδέσετε το smartphone σας με το ID. Buzz σας και έτσι να έχετε εύκολη πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες και στην κατάσταση του οχήματος. Ελέγξτε για παράδειγμα από μακριά, αν έχετε κλειδώσει τις πόρτες ή εντοπίστε το παρκαρισμένο ID. Buzz σας πολύ απλά μέσω GPS.  Τέλος, οι τακτικές αναβαθμίσεις "Over-the-Airμέσω του We Connect επικαιροποιούν συνεχώς το λογισμικό των συστημάτων. 

  ?
 • ?

  Φόρτιση

  Με το ID. Buzz Cargo δεν μετακινείστε μόνο με γνώμονα το κλίμα, αλλά και με πιο ευέλικτο τρόπο. Για να μπορείτε να το φορτίζετε άνετα στο σπίτι σας, μπορείτε να αποκτήσετε τον ID. Charger, ένα έξυπνο, ισχυρό Wallbox. Επίσης, με τον ID. Charger "Connect“ έχετε δυνατότητα Internet και μπορείτε επίσης να ελέγχετε από απόσταση μέσω εφαρμογής. Σε ένα δημόσιο σημείο φόρτισης στο σούπερ μάρκετ, σε κάποιο parking ή στον δρόμο προς το σπίτι. Η μέγιστη ισχύς φόρτισης για φόρτιση σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) είναι έως 11 kW. Κατά τη διάρκεια της γρήγορης φόρτισης (DC), θα χρειαστούν περίπου 30 λεπτά, για τη φόρτιση της μπαταρίας από 5% έως 80%, αν διατίθεται η μέγιστη ισχύς φόρτισης του ID. Buzz Cargo έως 170 kW. Έτσι, θα φτάνετε με το ID. Buzz Cargo παντού χαλαρά.
  ?

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο:

ID. Buzz Cargo

Χωρητικότητα μπαταρίας:

77 kWh

Ιπποδύναμη:

204 PS

Ροπή:

310 Nm

Κιβώτιο:

Αυτόματο 1 σχέσης

Μεικτή Αυτονομία:

424 km

Κατανάλωση:

20,5 kWh/100km

Επιτάχυνση 0-100 km/h:

10,2 sec

Χώρος αποσκευών:

1.121 lt

Φόρτιση ΑC (11 kW):

7 ώρες και 30 λεπτά (100% φόρτιση)

Φόρτιση DC (170 kW):

30 λεπτά  (80% φόρτιση)

Επιλέξτε χρώμα: Λευκό Candy

Ανάλυση τιμής

Αρχική τιμή:56.000
Eπιδότηση VW Group & Kosmocar:15.500
Το ποσό αυτό αφαιρείται από την Αρχική Τιμή μόνο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κρατική επιδότηση όπως περιγράφονται στην πλατφόρμα e-Astypalea του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
Επιδότηση προγράμματος e-Astypalea:12.000
Η επιδότηση e-Astypalea αποδίδεται εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις όπως αυτές περιγράφονται στο https://e-astypalea.gov.gr/
Προαιρετική Απόσυρση για Ελαφρά Επαγγελματικά Οχήματα:10.000
Προαιρετική Απόσυρση για Ελαφρά Επαγγελματικά Οχήματα:
Χρώμα:(Λευκό Candy) 0
Ζάντες Αλουμινίου: 0
Τελική τιμή:18.500

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Σε αυτή τη σελίδα συναλλάσσεστε με την Kosmocar.

Κατεβάστε τον οδηγό μοντέλου

Για περισσότερα μοντέλα, κάντε κλικ εδώ

OK